W tym miejscu rozliczysz pracowników z jednego dnia. Wartości powinny być przepisane z POSa.
PRACOWNIK: Wybierz pracownika z rozwijanej listy. Jeżeli jest to nowy pracownik, którego nie ma jeszcze na liście, utworzysz go w zakładce HR -> Dodaj.
PRZYJŚCIE: Wpisz godzinę o której pracownik rozpoczął pracę. (np. 18:00, ale będzie działać również jeśli wpiszesz samo 18)
WYJŚCIE: Wpisz godzinę o której pracownik zakończył pracę. (np. 03:00, ale będzie działać również jeśli wpiszesz samo 3)
ILOŚĆ GODZIN: Ta kolumna obliczy się i uzupełni sama.
RABAT: Jeżeli pracownik udzielał w ciągu dnia rabaty ich wartość możesz zapisać w tym polu.
RODZAJ RABATU: Z listy rozwijanej wybierz dla kogo był przyznany rabat.
GOTÓWKA: Wartość przyjętej przez pracownika gotówki.
KARTA PŁATNICZA: Wartość zamówień opłaconych kartą.
PRZELEW: Wartość zamówień opłaconych przelewem. (np. sprzedaż online)
UWAGI/ NR FAKTURY: Tu możesz wpisać uwagi na temat pracownika. Jeżeli Twój klient płacił za zamówienie przelewem, warto odnotować tu numer faktury sprzedaży.
SUMA: Ta kolumna obliczy się i uzupełni sama.